2021 AUZEF Bahar Dönemi sınavları yüz yüze mi online mı yapılacak?

Koronavirüs önlemleri kapsamında AUZEF 2021 Bahar Dönemi sınavları sınav merkezlerinde mi yoksa online/çevrimiçi mi yapılacak araştıran adaylar, konuyla ilgili yetkililerden net cevap bekliyor. Geçtiğimiz yıl Açıköğretim sınavları Bahar Dönemi itibari ile online yapılmaya başlanmıştı. Peki AUZEF sınavları online mi yapılacak yoksa sınav merkezlerinde mi yapılacak? İşte 2021 AUZEF sınav takvimi...

Tüm Bölümler Telegram grubumuza katılmak için: Tıklayıınız 


İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2021 Bahar Dönemi sınavları yüz yüze mi yapılacak online mı olacak sorusu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 15 Şubat'tan sonra kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilmek istendiğine dair yaptığı açıklamalardan dolayı gündem oldu. 2021 AUZEF sınavları sınav merkezlerinde mmi yapılacak merak eden öğrenciler, koronavirüs salgınından dolayı sınav merkezlerine gitmekten tedirgin oluyor. Okulların yüz yüze eğitime açılmasıyla birlikte2021 AUZEF sınavlarının da yüz yüze yapılacağı öngörülüyor. Peki 2021 AUZEF sınavları ne zaman yapılacak?

İşte AUZEF 2021 Bahar Dönemi sınav takvimi...

 2021 AUZEF GÜZ DÖNEMİ SINAVLARI ONLİNE MI YAPILACAK YÜZ YÜZE Mİ?

 AUZEF 2021 Bahar Dönemi sınavlarının önceki sınavlar gibi online yapılıp yapılmadığı araştırılıyor. MEB Bakanı Ziya Selçuk'un son günlerde yaptığı yüz yüze eğitim açıklamalarına istinaden AUZEF öğrencileri 2021 Bahar Dönemi AUZEF sınavlarının nasıl olacağını araştırıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında sınavlar geçtiğimiz yılın Bahar Dönemi'nden bu yana online gerçekleşiyordu. Bakan Selçuk ülkede hızlı bir şekilde aşılanmanın yapıldığına değinerek yüz yüze eğitime kademeli olarak geçileceğini belirtmişti. Bu açıklama eğer 15 Şubat'tan sonra hayata geçirilirse AUZEF sınavları da sınav merkezlerinden gerçekleştirilebilir. Bu bilgiye istinaden sınavların yüz yüze yapılması öngörülüyor fakat, AUZEF'den konuyla ilgili net bir bilgi gelmiş değil. AUZEF2021 Bahar Dönemi Açıköğretim sınavları online mı yüz yüze mi olacak açıklaması yaparsa haberlerimizde yer vereceğiz. Peki AUZEF 2021 Bahar Dönemi sınavları ne zaman?

İşte 2021 AUZEF sınav takvimi…

 Ara Dönem (Vize) Sınavları       : 24 - 25 Nisan 2021

Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları)  : 12 - 13 Haziran 2021

Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları)     : 17 - 18 Temmuz 2021

Mezuniyete Üç Ders Sınavı          : 08 Ağustos 2021


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.